uFeel.me
СЕГА СЕ РАЗМИНАВАМЕ
Автор: hadjito,  17 юли 2011 г. в 07:15 ч.
прочити: 161
СЕГА СЕ
РАЗМИНАВАМЕ



Сега се разминаваме,
като деня с нощта –
не можем заедно да повървим,
в една посока да погледаме.
И литналия облак в синевата
не може да рисува вече
на любовта ми образа красив.
По клоните на старите тополи
се качва слънцето,
като по стари чувства,
разсеяно и отегчено.
След него дните ми пълзят нагоре
в нагорещеното небе
и спускат се задъхани,
и уморени,
но пътят им завършва без откритие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me