uFeel.me
СЕДЕМ ЗИМИ
Автор: diva,  18 март 2013 г. в 07:50 ч.
прочити: 311
Хвани ръката ми. Така да повървим.
Ръка в ръка.
И ще усетиш как след седем зими
още пазиш топлина от мен.
Милвам лицето ти. Огън те изгаря.
След зими седем пак ще съм жарава.
Прегърни ме.В бездумие.
Тази любов ме влудява.
Вдигни очи.
В тъжният ти поглед съм се клела.
Дори след седем зими -
обичта ми да те сгрява.
Моля се.След пролетта поредна,
да остана по-желана
и от постеля, и от хляба.

А дали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me