uFeel.me
СБОГУВАНЕ
Автор: eva1igrata,  10 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 479
Сбогувах се с една божествена любов,
а моят свят за туй не бе готов,
не зная как ще го забравя
и дали аз правилното ще направя.
-
Горещо молих се на Бога
да не мисля аз за него - но не мога,
по-силно е от мен и по-могъщо,
обсебена съм, това за мен е неприсъщо.
-
Сбогувах се, но колко ще изтрая
и дали ще мине болката, не зная,
на обещанието бих ли устояла -
не! Да го забравя аз не бих посмяла.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me