uFeel.me
СБОГУВАНЕ
Автор: DILI_ANA,  27 юни 2011 г. в 23:11 ч.
прочити: 145


Дали случайно бе или нарочно
животът пътищата ни събра.
Лумнаха страсти, чувства непорочни,
а после всичко - вятър разпиля.

Китара нейде плаче и разказва
за миналите, чудни времена.
Като кинжал акордите се врязват
във тъжната, измъчена душа.

Струните стенат, тръпне тишината,
сърцето ми се свива и боли...
Отива си една любов голяма,
погубена от недоверие и лъжи...

Ще се опитам пак да съм щастлива,
останала със спомена за теб…
за страстните прегръдки и целувки,
покрити нежно с тъмен, нощен креп.

Сбогом казвам на всяка прегръдка,
на всяко докосване от твойта ръка.
Сбогом!... Сбогувам се със теб сега,
сбогувам се със любовта...

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me