uFeel.me
СБОГОМ ПРИЯТЕЛЮ
Автор: gala mari,  18 октомври 2008 г. в 16:38 ч.
прочити: 1276

Аз си тръгвам, приятелю. Сбогом.

Достатъчно болка край тебе събрах.

Аз си тръгвам, приятелю. Сбогом.

Твоя любима до края не бях.

 

Може би ще ме мразиш. До време.

Може би ще си тъжен. За ден.

Нека в песните само да стене

оня спомен, до край нестопен -

 

за една изневяра на чувства и сили,

за един недокрая изискан роман...

Аз си тръгвам. Ако можеш - прости ми.

Остани като вятъра - сам.

 

Сбогом, приятелю, мили...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me