uFeel.me
СБЪДНАТИ МЕЧТИ
Автор: plameniskren,  7 септември 2010 г. в 14:27 ч.
прочити: 1005
Вали навън със чувство неизляно,
и локвите под стъпките звучат,
сякаш са клавиши на пиано,
по което композирам моя път.

И всяка крачка нота е безценна,
в мелодия от свян и чистота,
с които тази вечер ще погледна,
в очите на любимата жена.

След дългото компютърно терзание,
измъчил себе си, ще поднеса,
пред теб застанал моето признание-
плода на електронни чудеса.

Свали чадъра!-нека се измокрим!
Нека дъжд сега да ни вали!
Той носи онзи шепот електронен,
на сбъднати онлайн мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me