uFeel.me
СЪРЦЕТО МИ ЗОВЕ ОНЕЗИ ПРОЛЕТИ...
Автор: aza_9,  3 юли 2011 г. в 17:58 ч.
прочити: 209
МОИ ТРУДНИ ДНИ

ИСКРЯЩИ МОИ НОЩИ

НАТРУПАНИ ВИНИ

ДАДЕНИ ПРОШКИ

И СВЕТЛИ ГРЕХОВЕ

В КРАСИВИ ПОЛЕТИ

СЪРЦЕТО МИ ЗОВЕ

ОНЕЗИ ПРОЛЕТИ

КОГАТО ИЗДЪХВАХ

СЛЕД БУРНИ НОЩИ

КОГАТО ВЪЗКРЪСВАХ

ОЧАКВАЙКИ ОЩЕ

РИЗИ ОТ КОПРИВА

ОТ ЛЮБИМИ ДЛАНИ

КОИТО НЕ УБИВАТ
 
    КРИЛЕ КОГАТО СТАНАТ...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me