uFeel.me
СЪРЦЕТО МИ ТВОРИ ЛЮБОВ ЗА TEБ
Автор: alivmari,  14 януари 2013 г. в 14:07 ч.
прочити: 284
ОБИЧАМ ТЕ, ДОРИ ДА НЕ ПРИЗНАBAM,

СЪРЦЕТО МИ ТВОРИ ЛЮБОВ ЗА  TEБ,

ОТРИЧАЙ МЕ, ЗА МЕН НЕ СЪЖАЛЯВАЙ,

ЗАЩОТО ЩЕ СИ ТРЪГНА НЯКОЙ ДЕН...

И НЯМА ДА Е, 3АЩТОТО НЕ ОБИЧАМ,

А ПРОСТО КОРАБА НАМИРА ПРИСТАН НОВ.

ОБИЧАМ ТЕ, АЗ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО,

НО НЯМА ДА РАЗЦЪФНЕ ТАЗ ЛЮБОВ!

И НЕ ЗАЩОТО АЗ НЕ ТЕ ЖЕЛАЯ,

А ПРОСТО ВСИЧКО БЕ ЕДНА ИГРА

И ВСЕКИ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ НАЙ-НАКРАЯ,

ЗА ДА Е БОЛКАТА ПО МАЛКА ОТ ГРЕХА!

БЕЗМИЛОСТНО СЕ БОРЯ С УМА СИ,

А ТОЙ СЕ БЛЪСКА В ЧЕРНИТЕ СКАЛИ.

СЪРЦЕТО МИ НЕ ПУСКА ДА СИ ИДЕШ,

А B ТЯЛОТО МИ ОГЪНЯТ ОЩЕ ГОРИ...!

ЗА ТЕБ СЪМ ТРЪПНЕЩА И НОВА,

УХАЕЩА НА ПРОЛЕТНА РОСА,

В ЗЕНИЦИТЕ СИ СБРАЛА ПРОЛЕТ,

В РЪЦЕТЕ СИ - ПРИТИСНАЛА ГРЕХА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me