uFeel.me
СЪРЦЕ В ПИСМО
Автор: ivoni,  9 август 2011 г. в 16:59 ч.
прочити: 169
Реших писмо да ти напиша
и хванах лист и химикал.
Но кажи ми как да ти опиша
живота си сив и опустял.

Ръката ми започна да трепери.
Сърцето в свойта мъка пак се сви.
Как кажи това сърце да те намери?
За да може пак щастливо да тупти.

Сълзите падаха над думите вече.
Думи писани с най-страшната тъга.
И дори мастилото се стече,
но аз не спирах да пиша в тъмното сама.

С надежда, че това писмо до теб ще стигне
и ще бъде в твоите ръце.
Не искам да те натъжавам
просто с него ти изпращам своето сърце.

Пази го някъде дълбоко скрито
далеч от хорската ненавист и злоба.
И искам да помниш само това че,
ще остана завинаги твоя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me