uFeel.me
СЪН В СЪНЯ
Автор: tonia_borisova,  14 юли 2011 г. в 15:01 ч.
прочити: 368

 

Аз пак дойдох.

През пъстрите пердета

денят наднича любопитно-нов.

Навеждам се,  целувам те полека -

сънят ти като шарено кълбо,

далече се търкулва от очите.

И в топлата, и синя тишина,

усмихната към теб политам:

в прегръдките ти  нежни се топя

и чезна, както вън мъглата,

под утринното слънце се топи...

Сънувам сън в съня! Невероятно!

Сънувам, че си влюбен в мен и ти!


Из книгата „Тайнства\"

1983г. - 11.07.2011г./ последен вариант/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me