uFeel.me
СЪН ЛИ БЕ***
Автор: linapaint,  20 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 449

Събудих се, а теб те няма,
нима това бе сън...
А колко истинско!
Дори дъхът ти - усещах го до мен...
Защо не бе реалност?
Защо измама си - в нощта?
Ръце да имаш - ала да не можеш,
истински да я прегърнеш !
Оная реалната !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me