uFeel.me
САМОТНИ ЗВЕЗДИ
Автор: aza_9,  5 април 2011 г. в 07:26 ч.
прочити: 312


ПО ПЪТЯ НА СВОЯ НЕЖЕН,
НО УВИ, НЕСБЪДНАТ СЪН,
ОЧИТЕ  МИ  РАЗБУДИХА  ПОКОЯ
НА ОТМИНАЛА ЛЮБОВ СЪС ЗВЪН.

СЪНЯТ  МИ  ОТЛЕТЯ  НАДАЛЕЧЕ,
С УМОРЕНИ КРИЛЕ ПРОШУМЯ,
НЕЩО ТИХО НА ТРЪГВАНЕ ИЗРЕЧЕ,
А НОЩТА НАВЪН ЗАРИДА...

 ОЧИТЕ МИ ИЗМОКРЕНИ ЗАМРЯХА
ОТ ЛИПСАТА НА ТВОИТЕ ОЧИ,
САМО  НЕБЕТО УЗНА КАК БОЛЯХА
СТИЧАЩИТЕ СЕ В ДУШАТА СЪЛЗИ.

СЕНКИ СМЕ НИЕ В ЗАЛЕЗА,
СТЪПКИТЕ НИ ОТЕКВАТ САМИ...
ГЛУПАВО СЕ НАКАЗАХМЕ
 ДА БЪДЕМ САМОТНИ ЗВЕЗДИ...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me