uFeel.me
САМОТАТА МИ.....
Автор: toni_bliznaci,  8 октомври 2011 г. в 19:25 ч.
прочити: 398
ПРИ МЕН ЕЛА
И ОТВОРИ НА ДУШАТА МИ
МАЛКАТА ВРАТА
И ВЪТРЕ НАДНИКНИ,
ЗА ДА ВИДИШ, ЧЕ КОГАТО С МЕН НЕ СИ
ИЗПЪЛНЕНА Е ТЯ
ЕДИНСТВЕНО ОТ ПРАЗНОТА.

АКО ДО МЕН НЕ СИ
ЧЕРЕН СНЯГ В МЕН ВАЛИ,
ВАЛЯТ И СЪЛЗИ В ОЧИТЕ МИ,
А СЪРЦЕТО МИ
ПРОНИЗАНО Е ОТ ТЪГА
И СЕ ЧУВСТВАМ ЗАВЛАДЯНА
ОТ УБИЙСТВЕНО БОЛЕЗНЕНОТО ЧУВСТВО -
ЧУВСТВОТО НА САМОТА.

ЗАТОВА... МОЛЯ ТЕ!
С МЕН БЪДИ
ДОРИ И В САМОТАТА МИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me