uFeel.me
САМОДИВА
Автор: love_twiSter,  6 април 2009 г. в 20:21 ч.
прочити: 720
В сумрака на кътче в далечна гора,
едно белодрехо момиче
ръцете си нежни със страстна игра
омайно в тила ми закичи.

Нашепна ми нещо за танц и екстаз
и вихри ме в зной тънкоснага!
Кръвта ми разбуди и влюбих се аз,
а пусна ме тя... и избяга!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me