uFeel.me
САМО ЗА РОМАНТИЦИ
Автор: bohem,  21 април 2013 г. в 16:03 ч.
прочити: 518
© Николай Дялков
 
Както вече прекъснаха тока –
да ни резнат веднъж и бензина,
че тогава в незнайна посока
аз със тебе – със влак да замина.
Да не връткам волана в колата,
а пък ти да си чужда до мене
във възбуждаща поза, позната –
със оная поличка червена.
Чак на задната, вехта седалка –
във купето, до теб да поседна.
Да сме влюбени. Само за малко –
до маршрутната “гара последна”.
Да усещаш през моето рамо –
как дърветата махат край пътя,
а пък аз тъй – единствен път само
като пътник – в любов да те къпя…
Романтично мечтаем мъжете,
дето цял живот – все сме шофьори.
Та, петролния кран завъртете –
пък за неромантичните – sorri! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me