uFeel.me
САМО МОЙ
Автор: fenix,  5 февруари 2013 г. в 22:39 ч.
прочити: 400
Усмихваш ли се нежно, както аз
щом мисълта за мен те навестява?
И чуваш ли в ухото моят глас,
да ти нашепва колко те желая?

Затваряш ли унесено очи,
повиквайки ме само с мисълта си?
Жадуваш ли ме в своите мечти,
от трепета задържайки гласа си?

Обичаш ли ме нежно, както аз -
отдаваща душа, сърце и тяло?
Дочух в ухото нежните слова:
\"Мълчи, любима, аз съм твой изцяло!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me