uFeel.me
*САМО МИГ...*
Автор: l.hiena,  2 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 399

*

Имахме само миг -

да надникнем във миналото,

да се търсим със вик,

да разбудим погиналото.

*

Имахме само миг -

да затоплим студеното,

да открехнем изгнила врата,

заключила всичко със времето.

*

Имахме само миг -

да потънем в очите дълбоки,

да четем болезнени спомени

и да тръгнем в различни посоки.

*

Имахме само миг -

да се обичаме както преди,

да се върнем обратно назад,

после... тоз миг ще се стопи...

В МИГА НА СЛУЧАЙНИТЕ СРЕЩИ!!!*

***2002г.***

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me