uFeel.me
САМО АЗ И ТИ
Автор: fenix,  6 февруари 2013 г. в 20:58 ч.
прочити: 418
Не се страхувам, искам те сега.
Преди да станеш във душата рана.
Преди да се разминем със мига,
във който се желаят лудо двама.

Не се страхувам, ще подам ръка,
за миг ще вкуся цветната магия.
Ще ни прегърне с искрeност света
от всички и от всичко ще ни скрие.

Във своя дом, днес, Бог ни приюти,
не се страхувам, щом ни благославя.
Днес няма други... само аз и ти
и любовта, която ни изгаря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me