uFeel.me
САМА
Автор: predator,  8 април 2012 г. в 16:13 ч.
прочити: 272

Сама ли? Ще има винаги мъже за мен,
дори безброй, ми каза ти през смях еднаж.
Не бях очуден, направо  удивен
и като  маг, погледнах в бъдещето аз.

Изпаднал  в транс почти мистичен
видях за теб такваз съдба-
всяка нощ в леглото си с различен,
но в тъмното си винаги сама.

Ще се разминем с тъжни погледи,
ти с лъскав мачо под ръка
и ходейки със много образи,
по пътя си вървиш сама.

И красотата ти ще отнесат годините,
ще гледаш другите със внуци и деца.
Живееща със спомени отминали
във къщи ще се връщаш-пак сама.

И в залеза на твойта безгранична самота,
когато дойде Странницата със косата,
побързай, отвори и входната врата
да сложи край на... самотата...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me