uFeel.me
САМА СЪС СЕБЕ СИ!
Автор: fenix,  16 юли 2011 г. в 10:22 ч.
прочити: 419
Догаря свещта, светлината преваля...
танцуващи сенки се промъкват навред.
Цигара, поредна, в пепелника догаря,
а погледът рее се във мрака напред!

Уискито, чисто, като нож ме прорязва,
след него размива се и нощта в суета.
Страха се промъква в притихнала пазва,
сърцето проплаква от тъга... самота!

Умът ми... ръждясала адска машина,
проскърцва от мисли и отива към брак.
Сърцето присъдата чу... Гилотина!...
на две половини е разсечено... пак!

Нощта се превръща в спасителна яма,
на сбирщина клети безплътни души...
Боли от безпътие... спасение няма,
и  някаква тежест в гърдите души...

Догаря свещта... и се раждат тъмите,
превземащи всяка частица от мен...
Излизам от бара, избърсвам сълзите,
приготвям се пак за поредния ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me