uFeel.me
СЪЛЗА
Автор: korina73,  2 август 2008 г. в 02:29 ч.
прочити: 437
ЕДНА СЪЛЗА-
 МИ НАПОМНИ ЗА ТЕБЕ
НЕ ОЧАКВАХ ПАК ТЪЙ ДА БОЛИ.
РАЗДАДОХ НЕЖНОСТ
 И ОБИЧ НА ДРУГИМО
А ТОЙ - 
С ЛЮБОВ МИ ОТВЪРНА ДОРИ.
ДОБРОТА -
ПАК НА ДРУГИ ПРЕДЛАГАХ -
НЕПОИСКАНА ДАЖЕ Я ДАВАХ!!!
ЗА ДА ЗАБРАВЯ ЗА МИНАЛИ ДНИ...
НО...
ТАЗ СЪЛЗА ДНЕСКА ,
ТЪЙ НЕОЧАКВАНА.
МИ НАПОМНИ ЗА ЗИМИ,
И ЗА ЛЕТАТА,
 ГОРЯЩИ В СЪРЦАТА НИ
И ВСЪЩНОСТ -
..................................

ЕДВА ДНЕС РАЗБРАХ
КОЛКО МНОГО 
И ВСЕ ОЩЕ ТЕБЕ 
ОБИЧАМ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me