uFeel.me
САФАРИ - ТИ ПОМНИШ ЛИ?
Автор: yuliya2006,  8 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 498

Ти помниш ли онези дни,
на сафари в савани бяхме.
Всичко бе девственост, треви,
а ние вървяхме само двама.


И странно във всеки миг,
живота ни на риск изложен.
А ние като деца безумни
и сякаш тайствен свят открихме.


Очите помня ти, блясъка в тях,
говореха за безгранична смелост.
Цигара запалваш и все гледаше ,
с любов истинска и силна.


Ръцете помня ти мъжествени,
докосвали с жар какво ли не.
А тялото ти калено в бури,
мириса аз помня му до днес

09.03.2008
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me