uFeel.me
СЪБИРАНЕ НА ПАДНАЛИТЕ ЩИПКИ
Автор: ili,  11 ноември 2011 г. в 19:49 ч.
прочити: 348

Вън мирише на зима и въглища,
сред прането обветрено зъзна
и си мисля отвеяно – тръгнеш ли,
ще се срина от студ като пъзел,
ще изтракам – търкулната щипчица,
от защипване поомръзнала,
ще ме душат случайните кучета,
ще маркират във кръг над кръста ми
и се моля дано не се случва,
и едва ли не ще се пръсна...
Но извиквам – момиче, я стига?
Събери страховете осаждени.
Мисълта яко дим ни постига –
та, внимавай каква я раждаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me