uFeel.me
С твоето име...
Автор: voda,  17 ноември 2012 г. в 23:12 ч.
прочити: 278
Нека други описват очите, ръцете, смеха ти...
Аз не съм те видялa наживо. Но знаеш добре,
че със твоите думи достига до мен и дъхът ти -
той ме грабва и носи  към някакво ново небе.

Нека други въздишат по спомен за мигове с тебе.
Аз във спомен не ще те превърна. Ти дишаш у мен.
И защото  е обич, а не мимолетно обсебване,
аз  покръствам със твоето име и всеки мой ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me