uFeel.me
С последният куршум
Автор: kras,  4 февруари 2009 г. в 19:17 ч.
прочити: 222

С последният куршум застреляно,
на твоята убийствена любов,
за кой ли път сърцето неуцелено,
се бореше за капката живот.

Но този път рани го смъртоносно,
след всичките ти удари в гръдта,
с последният улучи толкоз точно,
и ето ме сега съм на ръба.

Улучи го... Какво от туй... Обичах,
мишената ти бе  а в теб цевта,
поисках го дори не го отричах,
дори и да разбирах в теб целта.

И от куршумите ти раните ликувах,
забравях ги до следващите две,
но този път сърцето ми е мъртво,
с последният животът му отне. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me