uFeel.me
С песента си разплаках небето
Автор: Шкафчето,  25 септември 2011 г. в 18:13 ч.
прочити: 491
Сам, с китара в нощта,
ме обзема тъга,
наранено ми плаче сърцето.
Пея за самота,
туй е мойта съдба,
с песента си разплаках небето.

Дъжд над мене вали,
а душата скърби,
нова рана отвори в гърдите.
Страшно много боли,
че отиде си ти,
отлетяха със теб и мечтите.

Влюбен в тебе аз бях,
ала днеска умрях -
ти остави ме сам пред олтара.
И реки от сълзи
ме задавят... Помни -
никога аз не ще те забравя! 

25.09.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me