uFeel.me
С пеперудени криле
Автор: mrsorrow,  26 юли 2012 г. в 09:24 ч.
прочити: 376

Ако трябваше да стигна до небесна синева,


за да се радвам на твоя светъл поглед,


с пеперудите бих тръгнал към безкрая на света,


бих надминал и вятъра недогонен…


 


Знай, че с пеперудени криле


ще полетя навред


и ще стигна надалеч –


само заради едно сърце!


 


Ако трябваше да ида до непознати земи,


за да опитам от целувките ти пак,


със пеперудите ще ида, щом там ме чакаш ти,


а погледа ти светъл е и няма страх…


 


Знай, че с пеперудени криле


ще полетя към теб


и ще стигна надалеч –


за да имам твоето сърце!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me