uFeel.me
С отворени очи
Автор: Cveteto,  24 май 2011 г. в 15:15 ч.
прочити: 639
Сънувам те с отворени очи
в утрото със слънчеви лъчи,
а улиците пусти се вият - 
какво ли зад завоя си крият?
 
Усмихвам се на падащо листо
сред други не намерило место.
Дали и аз така все се лутам,
самотна през живота си скитам?
 
Сънувам те с отворени очи,
а сянката ти с моята мълчи.
На приказки отдавна не вярвам,
но още на любов се надявам!

 
Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me