uFeel.me
С "обичам те\"
Автор: MariaY,  9 февруари 2012 г. в 19:05 ч.
прочити: 481
С \"обичам те\" обичам да се будя сутрин,
тъй както със \"обичам\" да заспя в нощта.
С дочутото \"обичам те\" нашепва ми сърцето,
че имаш го с две думи - думите на любовта.

Със страстното \"обичам\" случвай ме безумно -
със топлото усещане, разливащо леда.
С \"обичам те\" потичам във морето лунно,
стихия съм разпалена от огнена река.

С \"обичам те\" покръствам сбъднатото наше -
наричащо се щастие и храм на две в едно.
И ето до полуда - твоя съм! Желай ме!
Прераждай се! Люби ме! Почувствал ти защо!

С \"обичам те\" по-жива силно те живея
и с рани излекувани в мига на вечността.
Обреченост в очи съм - нежност оцеляла,
разцъфвам от \"обичам\" - цвете на душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me