uFeel.me
С надеждата на тихата ми песен
Автор: nella_gold,  24 декември 2010 г. в 09:01 ч.
прочити: 561
По зимното стъкло на любовта ни
чертае ни съдбата верен път.
Камината все още не е догоряла,
в стремежа си да разтопи леда.

По зимното стъкло на любовта ни
нощес и вятъра остави своя щрих.
Рисувал както му допадне -
сърца, сковани в мрак и студ.

По зимното стъкло на любовта ни
пробягват мънички искри надежда -
в длани събери ги, запази ги
в своята душа – копнежна...

По зимното стъкло на любовта ни
една звездица тази нощ ще блесне,
с надеждата за новото начало,
с надеждата на тихата ми песен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me