uFeel.me
С любов
Автор: steelsnake,  22 ноември 2008 г. в 20:41 ч.
прочити: 347
Понякога очите ти се смеят
и грейва в тях безкрайна топлина.
И винаги, когато ги погледна
аз виждам там да свети любовта.

Понякога ръцете ти прегръщат,
повеждат ме в далечна синева.
И винаги, когато в тях се сгуша,
аз чувам на сърцето си зова!

Понякога очите ми са тъжни
и в тях проблясва тайничко сълза,
но винаги, когато студ почуствам
аз тръгвам да те търся по света.

И спомням си очите ти засмени
и нежните, прегръщащи ръце.
И винаги, когато те намеря,
с любов целувам милото лице!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me