uFeel.me
С глас на влюбен саксофон...
Автор: мариники,  14 януари 2012 г. в 11:21 ч.
прочити: 536


от очите ми
сълза забравена,
твоите устни не стигнала,
кротко потича
по сънливата длан
на нощта
и в ъгълчето на тъмното
тихо се скрива

усещане
тайнствено с глас
на влюбен саксофон
с омая съня ми облива,
в чашата недопита
с капчици
мъжка нежност
мигове топли заплита… 




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me