uFeel.me
С едно сърце туптим...
Автор: anynnya,  4 януари 2012 г. в 20:56 ч.
прочити: 218
Солени устни
в тялото ми пясъчно допря
и свой та пяна по брега разля...
Жаждата ми дяволска
не утоли,
плисна нежност
и се скри!
Накара ме да полудея
и да чакам с тебе
тайно да се слея.
Няма да те пусна,
няма да успея,
без теб съм половина,
как да оцелея?!
Бряг съм аз,
а ти си моята вълна.
Нима недостижима любовта е?
Залееш ли ме...
ще сме цяло.
Вечността е миг,
а ние в него
със едно сърце туптим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me