uFeel.me
С едно пръстче само
Автор: yossifova,  14 февруари 2009 г. в 14:00 ч.
прочити: 245

Погледни ме в очите,

аз съм Твоята,

която

от съдбата

изпросил си.

Във сърцето си нося

магията,

от която

ставаш моят,

най-желаният

мъж

на мечтата ми.

Погледни ме в очите,

виж отпечатаният

миг от твоето

лунно обичане -

от онази вечер,

в която ми каза:

„Искам само

с едното си пръстче

да те докосна.”

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me