uFeel.me
С дъх на боров мед...
Автор: nella_gold,  27 юли 2010 г. в 18:10 ч.
прочити: 319
А утрото е с дъх на боров мед.
И облаци целуваха елите...
Красив и влюбен е денят,
а ти се постарай да го опиташ.

Защото ли?! Животът не горчи,
когато в тебе ражда се с усмивка
най- слънчевото утро на света,
и мигът, във който можеш
пак ... от мене да опиташ.

Понякога... А после със любов
отново да докосваш сетивата.
За себе си на всичко си готов,
за мен си само истинска отплата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me