uFeel.me
С ЦВЕТА РАЗЦЪФНАЛ
Автор: hadjito,  10 юли 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 118
С цвета разцъфнал
на моето сърце
аз искам да примамя пеперудата
на твоята любов.
На чувствата ти гладните пчели
да налетят в прашеца цветен,
в нектара му да се опият;
да чуя и благословя
жужащата им песен медена.
Когато запредеш пашкула слънчев
с копринената златна нишка
на радостта родена в любовта,
да бъда като феникс аз до тебе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me