uFeel.me
С ТЕБЕ ЗАРЕДЕН
Автор: bohem,  19 март 2013 г. в 08:59 ч.
прочити: 367
 
© Николай Дялков
 
Понякога ми липсва синевата
на твоето безоблачно небе.
Тогава на Амур стрелите мятам
и искам всяка теб да прободе.
 
Понякога ми липсва тишината
на утрото ти - с вятърни коси.
Тогава съм една сълза - пролята.
А ти дали едно море не си?
 
Понякога ми липсва лудостта й –
на бурята във твоите очи.
Тогава за стрели, сълзи нехая –
щом двама сме, страстта ни не мълчи.
 
Но винаги ми липсваш, все такава –
звезда в нощта ми, светъл юнски ден.
Дори да съм в Торонто. И в Отава –
аз атом съм, със тебе зареден. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me