uFeel.me
С ОЧИТЕ СИ ЛЮБОВ ЩЕ СРИЧАМЕ
Автор: bohem,  20 юни 2010 г. в 13:35 ч.
прочити: 793
Денят изплаква тихо в стон тъгата си,
а ние с тебе тайно се обичаме…
Нощта и тя - обсебва в мрак телата ни,
но двама с теб един на друг се вричаме…

Животът ни – почти дърво без корени,
а ние в него на гора приличаме…
Сред нищото и сред житейски бурени –
две рози – нежно, влюбено надничаме…

Смъртта проклета, още непоискана,
познаваме я и към нея тичаме…
Желана, мразена, дори измисляна –
уж гоним я, а тайно се привличаме…

По пътя прашен мини не поставяме
и себе си до смърт “Любов” наричаме…
Обичаме, грешим, но и прощаваме…
Душите си от грях в калта събличаме…

Опре ли ден, във който невъзможно е,
да казваме, че още се обичаме,
безмълвни, стари, неподвижни, Боже мой,
с очите си без глас Любов ще сричаме…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me