uFeel.me
С МИСЪЛТА ЗА ТЕБ
Автор: blaskov,  15 май 2013 г. в 07:41 ч.
прочити: 525
Времената
                   се менят,
любовта
             остава вечна.
Преобръща
                   моя свят
като лава
                  огнетечна.


И отново
              в плен съм аз,
от любов
          наелектризиран.
Иска ми се
                    да крещя,
да се раждам,
                   да умирам,


да те срещам
                      и в съня,
и наяве,
                    и във Рая.
Липсваш ли -
                   да те зова,
тук ли си -
               да те желая...


Тази обич
                в нощен стих
сътворих,
               за да те има...
И заспивам
                     в унес тих
с мисълта за теб,
                         любима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me