uFeel.me
С ГЛАСА НА ГЪЛЪБ...
Автор: sofia_air,  15 ноември 2010 г. в 03:48 ч.
прочити: 209
Нахлуват образи от минали животи.
Мъчително сглобявам къс по къс...
Не е насън - там някъде клокочи
една река под черквичка със кръст.
А после виждам влакове и гари.
Забързани тълпи. Перон познат.
Тревожна съм. И погледът ми пари,
защото търся тебе между тях.
Усещам как мъглата се разкъсва...
и в друг живот сме пили красота...
познат следобед
две горещи устни
гласа на гълъб
черква
и река...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me