uFeel.me
С ДЪХ НА ДИВА ОРХИДЕЯ
Автор: diva,  15 март 2013 г. в 15:22 ч.
прочити: 355
Ще връхлитам сънищата твои.
С Любов. Метежна. Като пролетен порой.
С изгрева ще си отивам.
Ще ти оставя само аромат.
На орхидея. Дива.
Преборил много ветрове. Не спирай!
Не спирай да ме търсиш.
И ще усетиш как някой ден
заедно със теб ще запулсирам.
Душите си в една ще съберем.
Аз - много млада.
Ти - от търсенето уморен.
Дива орхидея съм. Красива.
Не ме откъсвай.
Повяхвам бързо. Губя аромат.

Такава би ли ме обичал?
...Неоткъсната.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me