uFeel.me
С БЛАГОДАРНОСТ
Автор: fenix,  25 ноември 2012 г. в 22:06 ч.
прочити: 274
Боли от хиляди надежди на парчета.
От нуждата да вкуся свобода...
От празнотата върху белите полета.
... Мълчанието обвито в суета...

Боли от толкова любов неразгадана.
Вулканът скрит е в моите гърди...
От кратерът - огромна гнойна рана,
се стича бавно лава... и боли!

Боли от нуждата живееща без ласка.
От мислите пропити със мечти...
От този свят лишен от  нежен краска,
живеещ без надежда... без бои.

Боли, но болката изгражда и човека.
Урок житейски - прелестна съдба.
... Благодаря за стръмната пътека...
... Благодаря за любовта в кръвта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me