uFeel.me
Руса синеока
Автор: Rot Kiv,  27 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 370
Руса, синеока
безмилостна, жестока
безскрупулна и дръзка
навред хормони пръска

Нежна и красива
и палава и дива
с ласки те опива
пленява и убива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me