uFeel.me
Розата в моята душа
Автор: qnko_pz,  15 юни 2013 г. в 07:19 ч.
прочити: 158
Сънувах те и тази нощ, и вчера,
не трябва, знам, но още ме боли...
Не мога да стоя, без да треперя,
от страх, че с мен не искаш да си ти.

Поискам ли в очите да погледна,
се питам как тъй стана, как сега,
на моите гърди не се отпускаш вече
и чужди са ти моите слова?

Не трябва да те спирам, зная,
но как да бъда силен във това?
За мене ти ще си единствена до края,
красива роза в моята душа.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me