uFeel.me
Роза за осми Март
Автор: az20sam,  19 юли 2011 г. в 09:05 ч.
прочити: 168

Роза ти ми подари,

красива като пролетта,

аз леко сведох очи

и казах \"благодаря\".

 

С усмивка поех я от твоите ръце -

изненадата беше приятна.

Горещо благодаря ти от сърце,

че направи за мен това.

 

Роза червена, символ на любовта,

обвита в оранжева мрежа.

Роза, красива като пролетта,

накара ме да се засмея.

 

Осми Март, ще запомня този ден,

когато поднесе  ми я в леглото.

Застана плътно до мен

и каза \"обичам те много\".

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me