uFeel.me
Рисувам ти любов
Автор: yana_kostova,  10 февруари 2011 г. в 17:09 ч.
прочити: 572

Не говори! Рисувам ти любов,

онази мълчаливата и трудната,

онази, след която си готов

към всичките препятствия да хукнеш.

Не са ми нужни цветове за нея,

за нашите очи е светлина,

на тъмно ние с тебе я живеем,

на тъмно се живее любовта!

Рисувам ти любов, не говори!

Рисувам я на капки по телата ни,

от твоите проблясващи очи

трепери ненаситна тишината.

За тази нарисувана любов

не са ми нужни клетви, обещания,

душите ни са нейното платно -

телата ни са само очертания...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me