uFeel.me
Рисувам те
Автор: strivingforexcellence,  22 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 575
Рисувам те тичащ след моето ехо,
с поглед в мечтите ми взрян.
Слагам малко златист нюанс и ето,
вече си от слънцето огрян.

Рисувам те търсещ лалета в простора,
с които венец да направиш за мен.
Поставям червено от палитрата втора,
за да си винаги от любов опиянен.

Рисувам те развяващ буен перчем –
ветрило за росните капки по косите ми.
Смесвам бои и получавам бадем –
достоен завършек на портрета, нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me