uFeel.me
Резонанс
Автор: gerrda,  5 май 2011 г. в 21:25 ч.
прочити: 395
Защото ме посипваш с трудна зима
с милувки от несигурност и нежност…
Защото без да искам съм простила
илюзиите и всяка кръпка вечност.

Защото ласките ти все са неми
и любовта ти е безкрайно мълчалива.
Защото са ръцете ми по-бели -
да тръпнат в тишините ти далечни.

Безшумно ще си идат, безвъзвратно
мечтите на неслученото лято,
изпили всяка нота вероятност
да могат да се раждат на обратно…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me