uFeel.me
Ревност
Автор: bubulina,  13 октомври 2009 г. в 11:32 ч.
прочити: 264
Ще издраскам със нокти очите ти
да не гледат те чужди очи,
ще събирам със шепи сълзите ти
да не падат във чужди ръце.

Ще изтръгна със устни духа ти
да не гали той чужди уста,
ще прегърна с ръце любовта ти
да не топли тя чужди сърца.

Но дали ще ги има тогава
тези сини, красиви очи,
и дали ще ме искат такава
твойте устни, ръце и сълзи?....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me