uFeel.me
Ревност
Автор: dizel4eto__f,  26 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 432
С постъпките свои,
ли те карам да ревнуваш?
В очите ми ли виждаш нещо,
което те кара да тъгуваш?

С какви думи да ти кажа,
че няма смисъл от това.
И с какво да ти покажа,
красотата на любовта?

Запитай се поне веднъж,
и отговор си дай.
На какво сега държиш,
и отдаваш ли се на него ти докрай?

Нима в очите ми не виждаш,
безкрайна всеотдайност?
Или виждаш по-различно
-чувства без никаква трайност?!

Защо мислиш за това,не
усешащ ли,че сам се нараняваш?
Защо си обладан от ревността,
а с това дори и мен раняваш...???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me